Zwangerschapskleding herfst/winter 2013

30 aug

Als je zwanger bent, betekent dat niet gelijk dat je niet mee kunt gaan met de modetrends. Integendeel, hedendaagse merken van zwangerschapskleding zijn er juist op gericht met de mode mee te gaan. Wat kunnen we deze herfst en winter verwachten op het gebied van zwangerschapsmode?

Kleuren

Allereerst zal veel mode worden gevonden in de typische winterkleur zwart. Daarnaast komen wat pastelkleuren terug zoals poederroze en zachtgeel. In de herfst zullen we zowel de warmere tinten zoals mosterd en bordeaux terug vinden, als felle tinten zoals oranje en felgeel te maken krijgen. De fluorescerende kleuren die afgelopen zomer al vaak tegen kwamen, zullen ook dit seizoen blijven en veelvuldig voorkomen.

warmere tinten

Warmere tinten zullen deze herfst volop te zien zijn (H&M)

Materialen

Ten eerste zal het typische wintermateriaal breiwerk terugkomen dit najaar. Ook andere warme stoffen als teddy, fleece, bont en leer zullen hun terugkeer vinden. Helemaal terug uit de jaren ’20 zijn stoffen waarop lovertjes, parels of strass-steentjes te vinden zijn.

leren legging

Er zijn zelfs leren leggings in zwangerschapsuitvoering (ASOS)

 

Motieven

Naast de felle kleuren, zet ook de trend van de motieven zich door naar de herfst en winter. Diverse prints zullen in de najaarsmode te vinden zijn: van bloemen- tot luipaardprints, het kan allemaal! Niet alleen worden deze motieven en prints zichtbaar in shirts, maar ook kunnen deze zorgen voor een hippe look op een broek of rok.

luipaard

Een luipaardprint hoeft niet ordinair te zijn (Topshop)

Daarnaast kan tijdens de zwangerschap op enkele lichaamsdelen wat extra nadruk worden gelegd om een mooi effect te creëren.

Reacties zijn gesloten.