Wat voor trouwjurk moet ik kiezen zodat mijn figuur het beste uitkomt?

11 sep

Als je gaat trouwen, wil je dat alles op je trouwdag perfect is: de perfecte locatie, de perfecte taart, het perfecte liedje voor jullie openingsdans, maar ook erg belangrijk: de perfecte jurk! Om je optimaal te laten stralen en je figuur het beste uit te laten komen, zijn hier onder enkele tips waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een trouwjurk.

Als je redelijk klein bent, is het handig een jurk te kiezen met een V-hals of een jurk met ‘Sissi-model’, waarbij het lijfje wat strakker zit en de jurk breder uitloopt vanaf de heupen.

v hals sissi model

Deze jurk met V-hals en ‘Sissi-model’ is zeer geschikt voor als je wat kleiner bent

Als je brede schouders hebt, kunnen mouwtjes er voor zorgen dat deze smaller lijken. Dit geldt ook wanneer je wat stevigere armen hebt, ga dan vooral niet voor een strapless jurk. Als je je schouders juist meer wilt benadrukken omdat je deze mooi vindt, kan een strapless jurk juist wel veel voor je doen.

korte mouw

Een jurk met mouwen laat de schouders en armen smaller lijken

Kies alleen voor een geheel strakke jurk als je echt een platte buik hebt. Dit voorkomt dat je er uit komt te zien als een ingesnoerd worstje, iets dat je niet wilt op de mooiste dag van je leven.

te strak

Zorg dat je trouwjurk niet te strak zit

Reacties zijn gesloten.