Dé trends voor najaar 2013

3 sep

Dit seizoen maakte de jas een groot deel uit van de modetrends. Komend najaar zal deze nog een rol spelen, maar deze zal beduidend kleiner zijn. Wat we kunnen verwachten in najaar 2013 is ten eerste de ruit. Geruite bloezen, geruite schoenen, geruite tasjes, noem maar op. Maak je outfit compleet door er een element aan toe te voegen waar de klassieke schotse ruit in voorkomt.

ruit - stella mccartney - suno - dolce & gabbana

De ruit op de catwalk bij Stella McCartney, Suno en Dolce & Gabbana

Naast de ruit, komt net als bij de zwangerschapsmode, de pasteltint weer veel voor. Babyblauw en zachtroze zijn kleuren die dit najaar zeker nog voorbij zullen komen.

Pasteltinten zullen we deze winter ook gaan zien

Pasteltinten zullen we deze winter ook gaan zien

Komende herfst en winter zal er een ook comeback zijn vanuit de jaren ’50. De tailleriemen en wijde rokken zijn weer helemaal terug: de cinematic fifties herleven. A-lijn rokken en transparante bloezen kunnen een onderdeel vormen van een hippe outfit dit najaar.

Daarnaast blijven de prints nog een seizoen hangen. Wat dit najaar nieuw is, is dat verschillende prints worden gemixt. Een luipaardenprint in combinatie met een druk bloemenmotief: het kan allemaal!

prints

Dit najaar kunnen verschillende prints worden gemixt

Reacties zijn gesloten.